Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 3:00 20 березня КК «Київавтодор» прибирає сніг у столиці

20 березня 2016 року, 10:03

З 03:00 20 березня підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» розпочали роботи з обробки вулично-дорожньої мережі столиці протиожеледними матеріалами. До роботи було задіяно 175 одиниць спеціальної техніки – зокрема, 45 снігоочисних машин, 73 солерозкидувача, 16 навантажувачів солі та піску, 41 трактор зі спеціальним обладнанням. 

21 бригада з ручного прибирання розчищала та обробляла протиожеледними матеріалами підходи до надземних та підземних пішохідних переходів, сходові марші, а також закріплені за підприємствами корпорації тротуари та зупинки громадського транспорту. Протягом ночі для недопущення утворення сніжних накатів та ожеледиці на вулично-дорожнiй мережі було використано 917 т солi та 370 т піщано-соляної суміші.

Всі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечені достатньою кількістю протиожеледних та паливо-мастильних матеріалів. Враховуючи прогноз погоди, дорожники готові до інтенсивної роботи у цілодобовому режимі.

Зазначимо, що за прогнозом Українського гідрометцентру, у столиці сьогодні буде хмарно з проясненнями, мокрий сніг. Вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вдень 1-3° тепла.

Фахівці просять учасників дорожнього руху врахувати повідомлення Українського гідрометцентру – бути уважнішими та обережнішими на дорогах, за можливості обмежити користування власним автотранспортом. Особливо обережними спеціалісти радять бути тим водіям, які вже перейшли на літню гуму. За таких умов рекомендується відмовитися від поїздок автомобілем та користуватися громадським транспортом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]