Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «Здоровий глузд переміг спекуляції – профільна комісія Київради одноголосно підтримала проект детального плану території Биківні»

22 березня 2016 року, 16:38

Сьогодні, 22 березня, на засіданні постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування у результаті палкої дискусії та обговорення із широким залученням громадськості було підтримано проект рішення про затвердження ДПТ селища Биківня. Про це зазначив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Нарешті профільна комісія Київради одноголосно підтримала проект детального плану території Биківні. Так само, як одноголосно депутати свого часу голосували за виділення земельних ділянок для родин загиблих киян-учасників АТО. Наступне слово за Київрадою, якщо депутати затвердять проект рішення на наступному пленарному засіданні, вже на початку квітня родини загиблих бійців зможуть отримати земельні ділянки», – сказав Володимир Бондаренко.

Керівник апарату КМДА нагадав, що в ході громадського обговорення і консультацій із мешканцями селища було враховано усі їхні пропозиції та зауваження. Територія детального плану зменшена більше ніж удвічі до 176 га (більша частина цієї території вже забудована з 50-х років ХХ століття). Із проекту ДПТ вилучені земельні ділянки, стосовно законності відведення яких є сумніви.

«Проект детального плану є абсолютно соціальним. Мешканці Биківні отримають не лише оновлену соціально-побутову та інженерну інфраструктуру у разі реконструкції селища, а й зможуть офіційно оформити свої законно набуті землю та майно», – сказав Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]