Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках Kyiv urban transport conference 2016 презентують нове бачення розвитку транспортної системи столиці

28 березня 2016 року, 10:37

У середу, 30 березня 2016 року, о 10:00 у Fedoriv HUB відбудеться Kyiv urban transport conference 2016, організована Київською міською державною адміністрацією.

У конференції візьмуть участь перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, заступник голови КМДА Ілля Сагайдак, керівництво Київської обласної державної адміністрації, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, провідні експерти Світового Банку та інші.

Мета Kyiv urban transport conference 2016 – визначити головні виклики та запропонувати нове бачення розвитку транспортної системи столиці як міста, що має стати зручним для всіх його користувачів. Столична влада тривалий час співпрацює зі Світовим Банком та з іншими міжнародними організаціями з питань розвитку транспортної інфраструктури та розробки транспортної моделі Києва. На конференції будуть презентовані конкретні кейси, які готові до реалізації.

Координатор заходу – громадська організація «Платформа розвитку міст», партнери – Світовий Банк, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерство інфраструктури України, Київська обласна державна адміністрація, КП «Київпастранс» та компанія «А+S».

Реєстрація гостей та представників ЗМІ розпочнеться о 9:30. Участь у події безкоштовна, попередня реєстрація обов’язкова за посиланням.

Місце проведення заходу: вул. Велика Васильківська 5, офіс 27, 5 поверх 

Акредитація представників ЗМІ за телефоном: (093) 054 37 67

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]