Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко представив нового голову Святошинського району

30 березня 2016 року, 13:25

Мер Києва Віталій Кличко представив нового очільника Святошинського району Володимира Каретка та вручив йому посвідчення голови Святошинської райдержадміністрації.

Мер зазначив, що минулого року Святошинський район демонстрував гарні результати, двічі ставав кращим за підсумками проведення місячника благоустрою. Також, додав мер, у Святошинському районі відкрили найкращий у столиці Центр надання адміністративних послуг.

«Щойно, коли ми заходили в Святошинську адміністрацію, з ЦНАПу вийшов хлопець, розповів мені, що повернувся з АТО і за 5 хвилин оформив всі необхідні документи. І подякував мені за такий сервіс. Це найвища оцінка нашої роботи. Попередній очільник району Ілля Сагайдак показав дуже непоганий результат. І ви повинні тримати марку і не сповільнювати темпів», – звернувся Віталій Кличко до нового голови району.

Мер підкреслив, що голова райдержадміністрації несе відповідальність за вирішення всіх питань і проблем району.

«Люди чекають на зміни. Нам потрібно показати не тільки нові обличчя, а й нову якість роботи, результативність. Ви як новий голова повинні показати приклад, як Святошинський район може працювати, а ми як столична влада будемо допомагати вам вирішувати ті проблеми, які є в районі. Ми завжди до ваших послуг. Але якщо не впораєтеся, моя реакція буде жорсткою», – зазначив Віталій Кличко.

Новопризначений очільник запевнив, що докладе всіх зусиль, аби Святошинський район залишався одним з кращих в столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]