Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Понад 22 тисячі людей відвідали відкриття «Французької весни в Україні» на Європейській площі»

03 квітня 2016 року, 12:34

За підрахунками організаторів та правоохоронних органів, більше 22 тисяч киян та гостей столиці долучилися до перегляду світлової проекції «Анукі у пошуках весни» на Європейській площі. Саме цим заходом відкрився 13-ий фестиваль «Французька весна в Україні». Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Місто підтримує культурно-мистецькі заходи, а особливо ті, що наближують нас до Європи та демонструють наші спільні культурні цінності. Маємо надію, що протягом квітня ще більше людей долучаться до Днів французької культури, взявши участь у заходах фестивалю», – зазначила вона.

Зокрема, протягом фестивалю, що триватиме протягом всього квітня у Києві, заплановано декілька кінопоказів кращих французьких фільмів, в тому числі допрем’єрних, проведення виставок, театральних вистав, інсталяцій, музичних концертів та навіть кулінарних майстер-класів.

Ознайомитися з програмою заходів у Києві можна за посиланням http://institutfrancais-ukraine.com/ua/programmation/PF2016

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]