Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 квітня дорожники розпочнуть капітальний ремонт бульвару Тараса Шевченка

06 квітня 2016 року, 12:34

У суботу, 9 квітня, дорожники розпочнуть ремонтні роботи на бульварі Тараса Шевченка в напрямку площі Перемоги. Як повідомляє КК «Київавтодор», впродовж квітня-травня перевлаштують гранітні бортові камені, облаштують двошарове асфальтобетонне покриття.

Крім того, замінять покриття тротуарів на нове покриття з ФЕМ, після чого нанесуть дорожню розмітку із застосуванням холодного двокомпонентного пластику та встановлять дорожні знаки. Асфальтобетонне покриття на бульварі Тараса Шевченка буде виконано із полімерасфальтобетону, який володіє підвищеною, порівняно з асфальтобетоном, довговічністю і тому застосовується на дорогах з важким інтенсивним рухом, мостах і шляхопроводах, у місцях зупинок транспортних засобів.

Для зручності киян та мінімізації виникнення заторів під час ремонтних робіт дорожники працюватимуть як вдень, так і вночі.

Нагадаємо, що восени минулого року дорожники капітально відремонтували бульвар Тараса Шевченка в напрямку Бессарабської площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]