Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Всесвітнього Дня здоровʼя для киян організовано прийом висококваліфікованих лікарів різного фаху

06 квітня 2016 року, 16:26

До Всесвітнього Дня здоров’я, 7 квітня, з 09:00 до 13:00, у приміщенні  Київської міської клінічної лікарні №1 (Харківське шосе, 121) буде організовано прийом киян висококваліфікованими фахівцями за фахом: кардіологія, офтальмологія, хірургія, хірургія діабетичних ускладнень, судинна хірургія, щелепно-лицьова хірургія, ортопедо-травматологія,  акушерство та гінекологія, урологія, неврологія, нейрохірургія, ЛОР, терапія, імунотерапія, гастроентерологія.

Як повідомляє Департамент охорони здоровʼя, мешканців прийматимуть професори, доктори та кандидати медичних наук, заслужені лікарі України, лауреати Державних премій, директори Центрів, завідувачі відділень, завідувачі та співробітник кафедр, лікарі з вищою кваліфікаційною категорією.

 За направленнями фахівців також проводитиметься лабораторна діагностика, функціональна діагностика, УЗ-діагностика, променева діагностика.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]