Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі заклали Алею україно-грузинської дружби

11 квітня 2016 року, 14:06

У парку «Відрадному» заклали Алею україно-грузинської дружби, де посадили 21 дерево ліщини на знак пам’яті про учасників мирного протесту, які загинули під час розгону багатотисячної мирної демонстрації у Тбілісі 9 квітня 1989 року. Цей день став прикладом незламності духу грузинського народу та щорічно відзначається як День відновлення незалежності Грузії.

«Ми відкриваємо Алею україно-грузинської дружби у пам’ять про молодих беззахисних людей, які першими повстали проти тоталітарного режиму. Історично наші народи дуже близькі та дружні. Одна із спільних рис, що нас об’єднує – це свободолюбство. Адже тільки вільні люди можуть досягати успіху», – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба.

Участь у акції взяли керівники Солом’янської РДА, представники грузинської діаспори, школярі та мешканці району. Алея поступово поповнюватиметься новими деревами.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]