Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «На три роки місто передбачило майже 20 млн грн на безпеку у дитсадках»

12 квітня 2016 року, 16:51

У рамках міської цільової програми «Освіта Києва: 2016-2018» місто передбачило 19,3 млн грн на посилення безпеки в комунальних дошкільних навчальних закладах столиці. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час перевірки роботи системи «Тривожна кнопка» в навчальних закладах Голосіївського району міста.

«У зв’язку із непростою криміногенною ситуацією у столиці для міського голови Віталія Кличка та його команди надзвичайно важливо посилити безпеку і охорону в навчальних закладах Києва. Саме тому одним з пріоритетів міста є встановлення тривожних кнопок у всіх муніципальних дитсадках та школах», – підкреслила вона.

За словами Ганни Старостенко, в першу чергу системою «Тривожні кнопки» повинні бути забезпечені всі муніципальні дошкільні навчальні заклади – вже цього року буде виділено 7,8 млн грн на встановлення відповідних «кнопок» у дитячих садочках.

«Наступним кроком міста стане посилення безпеки у школах. На сьогодні засобами охоронно-тривожної сигналізації обладнано дві третини всіх шкіл – 336 закладів. Однак не всі вони підключені до пультів системи служб охорони. Ще 99 шкіл потребують встановлення тривожних кнопок», – додала заступник голови КМДА.

Зазначимо, що вартість встановлення однієї тривожної кнопки складає трохи більше 7 тис гривень, а обслуговування – 1 гривня за годину.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]