Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відбудеться одинадцятий публічний захід у рамках обговорення плану зонування центральної частини Києва

20 квітня 2016 року, 12:36

У четвер, 21 квітня 2016 року, о 18:30 відбудеться одинадцятий публічний захід «Планувальні утворення «Лук’янівка», «Бабин Яр», «Промзона вул. Дегтярівська» в рамках обговорення плану зонування (зонінгу) центральної частини Києва. Доповідатиме головний архітектор проектів КО «Київгенплан» Євген Костін.

План зонування центральної частини м. Києва був розроблений на замовлення Департаменту містобудування та архітектури в 2015 році КО «Інститут Генерального плану м. Києва».

План зонування центральної частини м. Києва – це нова містобудівна документація для нашого міста, розроблена за новітньою методикою. Мета даної документації – встановити режими і регламенти забудови в центрі столиці (щільність населення, висотність забудови, функціональне призначення територій тощо).

З матеріалами зонінгу можна ознайомитися за посиланням.

 

Місце проведення заходу: Департамент містобудування та архітектури

(вул. Хрещатик, 32, хол на 2-му поверсі).

Вхід вільний!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]