Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кияни не хочуть розливайок у всьому місті. І алкоголь в МАФах не продаватиметься!»

25 квітня 2016 року, 12:56

Те, що відбулося на вулиці Здолбунівській, а в четвер – біля приміщення і в приміщенні Київради – неприпустимо! І такі провокації повинні отримати оцінку правоохоронних органів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, виступаючи на засіданні Антикорупційної ради при Київському міському голові.

«Мене в четвер не було в Києві, я був у відрядженні. І те, що відбувалося під цим приміщенням бачив вже на відео та фото. Це – ганьба! Забезпечувати порядок та наводити лад повинні правоохоронці. І вони мають з’ясувати, хто були ці люди, які брали участь в провокаціях, та дати оцінку таким діям!», – зазначив Віталій Кличко.

Мер звернувся і до представників різних політичних сил, які намагаються кулаками і бійками «шукати консенсусу», підкресливши, що такі вчинки не демонструють конкретних дій і пропозицій в інтересах людей.

«А протестувальників, які перекривають дороги та влаштовують безлади, – хочу застерегти: це не пошук компромісу, і шантажем та радикальними діями вам не вдасться викрутити руки міській владі. Кияни не хочуть розливайок у всьому місті. До того ж криміногенна ситуація у столиці погіршилася, і 80% правопорушень вчиняють у стані алкогольного сп’яніння. Тож алкоголь в МАФах не продаватиметься!», – наголосив Київський міський голова.

Мер також зазначив, що столична влада підготувала проект рішення Київради щодо заборони продажу алкогольних напоїв в магазинах та торгових мережах після 23:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]