Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього року у Києві реконструюють 43 парки та сквери – Петро Пантелеєв

28 квітня 2016 року, 13:30

Київська міська державна адміністрація запланувала низку заходів на 2016 рік для поліпшення зелених зон міста столиці. Про це в інтерв’ю порталу 44.ua повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми плануємо виконати реконструкцію 43 парків і скверів цього року. Минулий рік показав, яке посушливе може бути літо, що змушує більш ретельно продумати кроки щодо збереження зелених насаджень. Цього року ми працюємо над удосконаленням систем поливу. Зараз проектуємо насосні станції, які будуть забирати воду з водойм і направляти її на схили – це перспектива наступного року. Ми виділили ділянки схилів, зелених насаджень, які планується поливати різними методами: автоматичним, машинами чи вручну», – повідомив Петро Пантелеєв.

Він додав, що лише 3-5% парків міста сьогодні обладнані зрощувальними системами.

«Створення нових систем – це складний та дорогий процес. Зараз ми відразу враховуємо у бюджет системи поливу при реконструкції зеленої зони. Це необхідна умова при підготовці проекту, таким чином ми можемо вирішити проблему поливу зелених насаджень у столиці», – підсумував Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]