Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 11 травня станція «Вокзальна» частково закриватиметься на вхід

05 травня 2016 року, 12:07

Плановий капітальний ремонт ескалаторів на станції «Вокзальна» триватиме з 11 травня до 6 вересня 2016 року. У рамках робіт, зокрема, передбачено ремонти східців із заміною всіх бігунків, поручневих пристроїв, головних редукторів і тягових ланцюгів. Роботи триватимуть цілодобово, повідомляє КП «Київський метрополітен».

На час ремонту метрополітен буде змушений закривати станцію «Вокзальна» на вхід у «пікові години». Так, з понеділка до четверга станція не прийматиме пасажирів з 7:00 до 9:30 та з 16:00 до 19:30 години. У п’ятницю вхід не працюватиме з 7:00 до 9:30 та з 14:30 до 19:30, а у суботу – з 7:00 до 9:00.

Такий графік роботи обумовлено необхідністю вивезення пасажирів на поверхню та уникнення скупчення людей на станції. У зазначений час два з трьох ескалаторів працюватимуть на підйом, один знаходитиметься в ремонті.

Нагадаємо, що «Вокзальна» – одна з найстаріших у столичному метрополітені. Вона введена в експлуатацію 55 років тому. Міжремонтний пробіг усіх трьох ескалаторів досягає по 150 тисяч кілометрів.

Для уникнення незручностей наразі розробляються маршрути додаткового наземного транспорту для підвезення пасажирів до найближчих станцій метрополітену.

Також у кінці квітня розпочнуться роботи з укріплення тунелів на станції «Героїв Дніпра». Обмеження на вхід до станції не передбачено.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]