Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час проведення поминальних днів на дорогах, прилеглих до Південного та Північного кладовищ діятимуть обмеження руху

06 травня 2016 року, 14:07

У зв’язку з проведенням поминальних днів 8 травня будуть вводитися тимчасові обмеження руху автомобільного транспорту на дорогах, прилеглих до Південного та Північного кладовищ. Про це повідомили в Управлінні превентивної діяльності ГУНП у Київській області.

Так, у неділю, 8 травня, для забезпечення безперешкодного руху автобусів і маршрутних таксі до Південного кладовища на 23 км автодороги Київ-Одеса, у правій смузі у напрямку Києва буде обмежено рух транспорту. Ця смуга виділена для громадського транспорту, що підвозить пасажирів до кладовища.

Крім того, на 22 км автодороги Київ-Одеса заїзд на Південне кладовище та прилеглу територію буде частково обмежено. Проїзд дозволено лише громадському та спецтранспорту. Виняток буде зроблено для людей похилого віку з обмеженими функціональними можливостями.

Обмеження руху діятимуть також і на 5 км автодороги Рожни – Велика Димерка – Гоголів на під’їзді до Північного цвинтаря.

Просимо водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків, передусім тимчасово встановлених.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]