Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Сирецькому парку триватиме фестиваль дитячого розвитку та дозвілля «Прекрасний світ дитинства»

11 травня 2016 року, 10:09

Щовихідних у Сирецькому парку (вул. Тимофія Шамрила) триватиме фестиваль дитячого розвитку та дозвілля «Прекрасний світ дитинства». Ініціативу органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Сирець-1» підтримав відповідним розпорядженням КМДА Київський міський голова Віталій Кличко. Фестиваль проходитиме з 10:00 до 19:00 кожної суботи та неділі до 24 липня.

Уже цими вихідними тут створюватимуть гарний настрій клоуни, які розважатимуть малечу цікавими завданнями, конкурсами, хороводами, аквагримом і мильними бульбашками, а також працюватиме Київська дитяча залізниця.

Розпорядженням КМДА доручено за зверненням організатора фестивалю забезпечити чергування бригади швидкої (екстреної) медичної допомоги та охорону громадського порядку.

Крім цього, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація відповідатиме за дотримання Правил благоустрою міста Києва та відновлення порушеного благоустрою, зокрема, подбає про встановлення додаткових урн, контейнерів для збору побутових відходів, туалетних модульних кабін, їхнє належне утримання та обслуговування, своєчасне вивезення сміття та прибирання території.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]