Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату відбудеться фестиваль зі спортивної рибної ловлі «Золота рибка»

13 травня 2016 року, 10:19

14 травня о 9:00 на території рибного господарства с. Забір’я (біля стм. Боярка) відбудеться VІІІ Київський міський фестиваль зі спортивної рибної ловлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка», а також конкурс стендів «Водний спадок Києва». Про це інформують в Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу є залучення дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату до спортивних змагань з рибної ловлі як засобу реабілітації, шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отримання позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок.

Захід розпочнеться з урочистої лінійки, під час якої відбудеться відкриття змагань. З 10:00 представники 10 команд змагатимуться у рибній ловлі. А о 13:30 відбудеться нагородження переможців та учасників Фестивалю, після чого всі охочі зможуть скоштувати смачної юшки та подивитися виступи артистів.

У рамках Фестивалю також відбудеться конкурс стендів «Водний спадок Києва» – учасники презентують інформацію про водні ресурси району, де вони проживають, включаючи легенди, історії, обговорять раціональне використання водних ресурсів.

Уже кілька років поспіль Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді впроваджує систему заходів соціокультурної реабілітації, розвитку творчих здібностей дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Традиційним стало проведення Фестивалю творчості «Повір у себе», акції «Святий день – Великдень», які зазвичай охоплюють до 1600 осіб з інвалідністю. Окрім цього, проводяться екскурсії, майстер-класи, літературні вечори, клуби спілкування молоді, тематичні свята та інші заходи.

Для ЗМІ є можливість дістатися до місця проведення заходу транспортом, що організовує Центр (автобус).

Деталі та акредитація для ЗМІ: Шабатіна Анна, тел.: 456-77-81; 097-528-96-09.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]