Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Чоловіча хорова капела ім. Л. М. Ревуцького презентує нову програму «Перлини українського романсу»

16 травня 2016 року, 10:45

У пятницю, 20 травня, о 19:00 Муніципальна академічна чоловіча хорова капела ім. Л. М. Ревуцького презентує нову програму «Перлини українського романсу». Про це інформують у Департаменті культури КМДА.

У програмі – адаптовані до чоловічого хору без музичного супроводу шедеври українського слова та мелосу: «Їхав козак за Дунай», «Зоре моя вечірняя», «Ніч яка місячна», «Гуцулка Ксеня» та інші відомі твори. Романси прозвучать у виконанні провідних солістів: заслуженої артистки України Валентини Іваненко (сопрано), лауреата міжнародних конкурсів Василя Пудченка (бас), Олександра Прокопенка (бас), Ігоря Любименка (баритон), Вікторії Заболоцької (сопрано), Івана Гембача (бас),Тараса Третяка (бас), Дениса Шпака (тенор), Володимира Лугиня (баритон), Володимира Раєвського (тенор), Дмитра Отича (ф-но). Захід відбудеться за участю художнього керівника Андрія Карпінця, головного диригента – заслуженого діяча мистецтв України Володимира Курача та диригента Олексія Бояра.

Концерт відбудеться в історичній будівлі Київської малої опери за адресою: вул. Дегтярівська, 5.

Квитки можна замовити за тел.: 097-484-25-77 або придбати безпосередньо у Київській малій опері.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]