Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко з Послом Ізраїлю висадили в Маріїнському парку Алею Ізраїлю

16 травня 2016 року, 12:27

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення Посольства Ізраїлю в Україні взяв участь в акції з висадження Алеї Ізраїлю у Маріїнському парку.

«Я з великим задоволенням відгукнувся на пропозицію Посольства Ізраїлю з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між нашими державами символічно посадити дерева у Маріїнському парку. Я вдячний Посольству Ізраїля за цю ініціативу – висадку алеї та встановлення Wi-Fi точок у Маріїнському парку», – зазначив Віталій Кличко.

Мер розповів, що звертався до посольств і дипломатичних установ з пропозицією долучатися до облаштування київських парків і скверів.

«Адже кожен хоче жити в зеленому, комфортному, чистому місті», – сказав Віталій Кличко.

Посол держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські зазначив, що в Ізраїлі висадка дерев – це дуже важливий захід.

«Ізраїль – це країна, яка була пустелею. Перші поселенці саджали дерева, і це була найважливіша робота. Завдяки цьому Ізраїль виглядає сьогодні як квітучий сад, і ми раді, що можемо продовжити цю традицію також у Києві. І відкрити у цьому чудовому парку Алею Ізраїлю», – зазначив посол.

У висадженні алеї також взяла участь група скаутів з Ізраїлю, які приїхали до Києва в рамках дружніх зв'язків між скаутами Ізраїлю та України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]