Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із нагоди Дня Європи в аеропорту «Бориспіль» прозвучать шедеври світової класики

17 травня 2016 року, 10:58

Із нагоди Дня Європи в Києві вперше прозвучать шедеври світової класики у виконанні кращих муніципальних колективів в приміщенні терміналу «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Про це інформують у Департаменті культури КМДА.

Так, для відвідувачів заходу звучатимуть такі композиції: «Ода до радості» Л. Бетховена, «Королівський феєрверк» Г. Генделя, а також народні пісні європейських країн, українська музика. А завершальним акордом стане виконання «Алілуя» Г. Генделя та «Молитви за Україну» М. Лисенка.

Цей новий мистецький проект із нагоди Дня Європи в місті Києві підготовлено Департаментом культури Київської міської державної адміністрації за підтримки Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Мета заходу – представити Київ, як культурну європейську столицю, та показати, що рівень виконавської майстерності митців Києва відповідає стандартам кращих світових колективів, а мистецтво об’єднує нас із європейськими країнами.

У концерті візьмуть участь провідні творчі колективи столиці – Київський академічний муніципальний духовий оркестр, Академічний камерний хор «Хрещатик» та Ансамбль солістів «Благовість».

Захід відбудеться 20 травня о 17:00 у терміналі «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]