Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мерія орієнтуватиметься на українського виробника та підтримуватиме його

17 травня 2016 року, 11:45

Знайти можливості для реального імпортозаміщення на місцевому та державному рівнях та підтримувати підприємства, що працюють, – такі ключові завдання окреслили перед владою учасники виїзного засідання постійної комісії Київської міськради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики. За словами директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Максима Кузьменка, сьогодні Київ має всі можливості, щоб максимально орієнтуватися на свого виробника та підтримувати його.

«Більшість великих і малих компаній, що працюють у столиці, виробляють продукцію, яка цілком конкурентоспроможна. Вона якісна, її ціна ринкова. Тому ми маємо знайти якомога більше способів, щоб підтримати їх. Зараз ми можемо говорити, наприклад, про забезпечення потреб комунальних підприємств продукцією місцевих виробників легкої промисловості», – зазначив Максим Кузьменко та додав, що під час Кластеру, де виробники представляли свої вироби, можна було побачити товари, які відповідають європейським вимогам. Вони часто і виробляються на експорт, у той час як українці купують менш якісні закордонні товари.

Очільник Департаменту має намір проводити Кластери для виробників регулярно, адже це чудовий шанс показати найбільш актуальні свої товари для підприємців, а для представників влади – почути проблеми і побажання бізнесменів.

«Має бути діалог, адже тільки така взаємодія може дати бажаний результат», – переконаний Максим Кузьменко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]