Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мерія відвоювала столичний іподром

18 травня 2016 року, 14:03

Департаменту промисловості та розвитку підприємництва вдалося запобігти штучному банкрутству КП «Столичний іподром». Про це з посиланням на Ухвалу господарського суду Києва розповів директор Департаменту Максим Кузьменко.

Він нагадав, що у лютому 2014 року страхова компанія «УкрЕнергоПоліс» звернулась з заявою про визнання КП банкрутом. У березні цього ж року було порушено провадження про банкрутство, «УкрЕнергоПоліс» заявляла про свої грошові вимоги, була введена процедура розпорядження майном. Крім того, свої грошові права щодо КП заявляли інші кредитори, загальна сума їх вимог перевищувала 4 млн грн.

«Попередня влада міста робила все можливе для того, щоб таємно продати іподром, збанкрутувати його. Нинішній знадобився рік, щоб не лише зупинити цей процес, але й виплатити всі борги, і зараз кредитори не мають претензій до іподрому. Ми змінили керівництво, і вже зробили чимало для того, щоб КП не просто функціонувало, але й знаходило шляхи для розвитку. Так, минулорічний сезон показав, що забіги та інші заходи, які можна здійснювати на його території, цікаві киянам. Тому ми будемо продовжувати їх і цього року, і я впевнений, що іподром стане місцем, де мешканці та гості столиці із задоволенням проводитимуть дозвілля», – каже Максим Кузьменко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]