Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Михайлівській площі влаштують масштабний «Пікнік у Європі»

18 травня 2016 року, 14:20

У рамках відзначення Дня Європи в Україні, 21-22 травня, на Михайлівській площі столиці відбудеться масштабний «Пікнік у Європі», організований у традиційному європейському стилі.

«Фуд Трак Дейс» – це абсолютно новий для України, але загальноприйнятий та відомий у Європі та США формат культурного проведення дозвілля. У форматі пікніку гостям пропонують спробувати страви різних кухонь світу, приготованих з якісних продуктів на професійній кухні просто перед замовниками.

Відвідувачі заходу матимуть змогу відчути себе справжніми гастротуристами: на заході будуть представлені європейська, американська, азіатська та сучасна українська кухні – від класичної вуличної їжі до страв за нестандартними рецептами.

Крім того, на всіх бажаючих чекатиме великий вибір розваг: розташувавшись на м’яких пуфах у зеленій зоні, насолодитися  різноманітною їжею, послухати європейську музику тощо. Додатково в цій секції відвідувачам запропонують ознайомитися з сучасними європейськими принципами скорочення відходів, щоб в подальшому вони впевнено застосовували ці знання на практиці під час  подорожей Європою та запропонують креативні ідеї – як надати друге життя використаним речам.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]