Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Маріїнському парку пройшов фестиваль родинних цінностей «В родинному колі»

22 травня 2016 року, 15:06

22 травня з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський» пройшов фестиваль родинних цінностей «В родинному колі».

Як розповіла заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, участь у заході взяли понад 3 тисячі киян та гостей столиці з числа багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу, сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, а також усіх міських та районних служб, які працюють із київськими родинами.

«Щаслива та повноцінна родина – це основа будь-якої успішної європейської нації. Тож міська влада докладає всіх зусиль, щоб підтримати та зберегти справжні сімейні цінності, популяризувати їх серед киян та створити всі необхідні умови, щоб у Києві з кожним роком збільшувалась кількість міцних та дружніх сімей», – наголосила вона.

У рамках фестивалю всі учасники мали змогу взяти участь у захоплюючій  станційній грі «Експрес можливостей» та відвідати безліч цікавих «кварталів».

Так, у Кварталі «Знаю, вмію, врятую» всі охочі мали змогу пройти майстер-класи з домедичної допомоги з найкращими інструкторами України. У кварталі безпеки дорожнього руху «Безпечний перехід» дітлахи навчалися користуватися пішохідним переходом та розрізняти дорожні знаки.

Квартал «Велошкола» безкоштовно давав практичні навчальні поїздки для велосипедистів, квартал «Дитячої гри» – можливість найменшим учасникам свята весело та активно провести вільний час: виграти партію в шахи, вибити страйк у дитячому боулінгу, намалювати власний шедевр, заховатися у тунелі тощо.

Крім того, у рамках фестивалю працювали квартали соціальних послуг, корисного дозвілля, екстриму, творчості, відпочинку, призів та подарунків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]