Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столична влада звернулася до Управління поліції охорони Києва, аби була проведена перевірка дій працівників охорони під час подій у Київраді 21 квітня»

26 травня 2016 року, 10:56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Столична влада звернулася до Управління поліції охорони Києва з тим, аби була проведена перевірка дій працівників охорони 21 квітня, та дана оцінка про неналежне виконання обов’язків начальником охорони будівлі Київської міської ради зі звільненням його з цієї посади. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

Мер нагадав, що на останньому засіданні Київради депутати заслухали інформацію про події в Київраді 21 квітня від керівника столичної поліції та прокуратури.

«Хочу повідомити, що за результатами обговорення міська влада звернулася до столичного Управління поліції охорони з тим, аби була проведена перевірка дій працівників охорони 21 квітня, та дана оцінка про неналежне виконання обов’язків начальником охорони будівлі Київської міської ради зі звільненням його з цієї посади. Також розпочалася службова перевірка в КМДА щодо дій її працівників під час подій 21 квітня. Керівником і відповідальним за цю перевірку призначена заступник голови КМДА Ганна Старостенко», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, оскільки до комісії, яка проводить службову перевірку, входять і працівники апарату КМДА, то потрібно відсторонити на час перевірки керівника апарату Володимира Бондаренка з тим, аби забезпечити неупередженість роботи комісії.

Київський міський голова також запропонував, аби кожного місяця депутати Київради заслуховували звіти керівництва правоохоронних органів столиці.

«Я думаю, ніхто з депутатів не заперечуватиме щодо того, аби регулярно, кожного місяця, ми в цьому залі заслуховували керівника столичної поліції про стан правопорядку в Києві. Та прокурора міста – про перебіг і результати розслідування справ, порушених за фактами корупції в столиці. Бо скільки вже цих результатів і притягнення до відповідальності корупціонерів можна чекати?!», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]