Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав випускників столичної школи: «Успіх кожного з вас – це успіх нашого міста та нашої країни»

27 травня 2016 року, 11:03

Київський міський голова Віталій Кличко завітав на свято останнього дзвоника до столичної школи № 63 та привітав випускників із завершенням навчання. Мер столиці побажав їм вірити у себе, у власні сили, наполегливо працювати та впевнено йти до мети.

«Не кожна школа у місті приймає таких гостей, які прийшли вас привітати зі святом останнього дзвоника. Я хочу привітати вас із тим, що у вашому житті починається новий етап. Сьогодні і у вашій школі, і у всіх школах України лунає останній дзвоник. Це означає, що кожен з вас вступає у новий період свого життя та відкриває перед собою безмежні можливості», – звернувся Віталій Кличко до випускників, яких також прийшли привітати Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, Міністр освіти та науки Лілія Гриневич та інші.

«Хочу звернутись до кожного школяра – до тих, хто тільки починає навчатися, до тих хто продовжує навчання, і до тих, хто сьогодні випускається: пам’ятайте, що у житті немає нічого неможливого», – зазначив мер Києва.

Віталій Кличко також побажав випускникам вірити в себе, у власні сили, наполегливо працювати та впевнено йти до мети.

«Все, чого ви забажаєте – все здійсниться. Ваше головне завдання – гарно вчитися, працювати та бути успішним. Успіх кожного з вас – це успіх нашого міста та нашої країни. Щиро бажаю вам успіху! Зі святом», – сказав Віталій Кличко.

У коментарі журналістам Віталій Кличко зазначив, що у школі № 63 до початку нового навчального року буде здійснено капітальний ремонт спортивної зали. Для цього міська влада виділила 1,5 млн грн.

Загалом, підкреслив Віталій Кличко, цього року витрати на освітню галузь Києва складають 6,2 млрд грн. Завдяки збільшенню фінансування забезпечено безкоштовне харчування учням молодшої школи, а також школярам пільгових категорій 5-11 класів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]