Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Під час святкування Дня Києва та Дня столиці на деяких центральних вулицях буде перекрито рух транспорту

27 травня 2016 року, 13:43

Цими вихідними, 28 та 29 травня, традиційно відбудеться масштабне святкування Дня Києва та Дня столиці, які будуть насиченні найрізноманітнішими спортивними, культурними, благодійними, просвітницькими та розважальними заходами. У звʼязку з цим робочим планом підготовки та проведенням заходів, затвердженим розпорядженням КМДА, передбачено перекриття руху транспорту на деяких центральних магістралях міста.  

Зокрема, 28 травня з 08:00 до 16.00 рух буде перекрито під час велопараду за маршрутом: Європейська площа – вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Європейська площа.

Також під час Міжнародної велогонки HORIZON PARK RACЕ MAIDAN за маршрутом: вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вул. Хрещатик.

29 квітня з 08:00 до 13:00 під час Міжнародної велогонки HORIZON PARK CLASSIC рух буде перекрито за маршрутом: вул. М. Грінченка – вул. Кіровоградська – просп. Валерія Лобановського – вул. А. Головка – вул. Соломʼянська – вул. Протасів Яр.

З 23:00 28 травня до 6:00 29 травня буде перекрито частину Володимирського проїзду від перехрестя з вулицею Велика Житомирська до перехрестя з вулицею Мала Житомирська для монтажу обладнання площадок старту та фінішу благодійного пробігу. 

29 травня з 09:00 до 13:00 під час 24‑го Відкритого легкоатлетичного благодійного «Пробігу під каштанами» за маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вул. Володимирська – вул. Б. Хмельницького – вул. Хрещатик – розворот біля майдану Незалежності та у зворотному напрямку.

28-29 травня під час фестивалю «День Києва. Свято на пагорбах» («Молода сцена») на Контрактовій площі на відрізку від будинку № 8 до будинку № 14 та виїзду з вулиці Покровської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]