Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Гідропарку відбудеться фестиваль «Дитячі серця – чисті джерела!» для дітей, які на власному досвіді знайомі з онкозахворюваннями

30 травня 2016 року, 13:35

Для дітей, які побороли або продовжують боротися зі страшними онкологічними хворобами, 1 червня об 11:00 у Гідропарку на озері Берізка відбудеться фестиваль «Дитячі серця – чисті джерела». Основне завдання заходу – соціальна адаптація та реабілітація таких дітлахів, адже для багатьох цей фестиваль – єдина можливість виїхати на природу, яку вони бачили тільки з вікон лікарняних палат.

У заході візьмуть участь діти з Києва, Донецька та Луганська, які перебувають на лікуванні в Київському онкологічному центрі. Під час фестивалю в озеро «Берізка» запустять більше тони різнокольорового китайського коропа Коі, щоб юні учасники могли загадати свої потаємні бажання та власними руками випустити «золоту» рибку.

Краєзнавці Всеукраїнської екологічної Ліги проведуть «Зелений урок». Іхтіологи «Київрибоохорони» Агентства рибного господарства України познайомлять з багатим водним світом. Співробітники КП «Плесо» розкажуть про столичні водойми та правила безпеки на воді. Професійні спортсмени Асоціації рибалок України проведуть майстер-клас, розкажуть про види риб і їхні звички. Усі учасники заходу отримають пам’ятні призи.

Також дітей очікують міні-зоопарк, виступи кінного театру «Кураж» і народного дитячого хору, майстер-класи з глиняного ліплення та малювання. Традиційна рибацька юшка завершить свято на природі.

Організатори заходу: Національна екологічна Рада України, Всеукраїнська екологічна Ліга, ВГО «Асоціація рибалок України», Міжнародний благодійний фонд «Україна. Воля. Життя », БФО «Соціальне партнерство», «Світ молоді», Громадська рада при КМДА, ГО «Еко громада», ГО «Наша Либідь», «Київрибоохорона», КП «Плесо».

Збір учасників заходу: 1 червня о 10:30 біля метро «Гідропарк» (диско-кафе «Гідрозона»).

Акредитація: (063) 564-42-01 (Наташа), (067) 140-01-24 (Олександр).

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]