Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Для розвитку Києва ми залучаємо позитивний досвід інших міст»

04 червня 2016 року, 9:07

Розвиваючи Київ, ми залучаємо позитивний досвід інших великих міст світу. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв’ю радіостанції NPR під час візиту до США.

«Наше головне завдання – змінити систему управління. Тому ми залучаємо позитивний досвід інших великих міст світу. Саме тому я зараз тут, у Чикаго. Я мав зустрічі з багатьма мерами, ми ділилися досвідом та обмінювалися баченням розвитку наших міст», – зазначив Віталій Кличко.

Коментуючи зусилля міської влади у боротьбі з корупцією, мер наголосив, що головним завданням є забезпечення прозорості управління.

«Тому ми відкрили засідання комісій Київради, запровадили електронний бюджет та систему петицій. Кияни можуть контролювати мерію та слідкувати за всім, що відбувається в місті. Ми вже маємо результати. За рік ми збільшили надходження до бюджету на третину – не через те, що гарно працює економіка, а тому що ці гроші раніше розкрадалися. Зараз вони працюють для громади нашого міста», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]