Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у Нью-Йорку взяв участь у міжнародній конференції Fast-Track Cities: Київ може отримати додаткові кошти на боротьбу зі СНІДом

06 червня 2016 року, 18:39

У Києві протягом минулого року виявлено більше 2800 випадків ВІЛ-інфекції, та лише 1300 осіб стали на медичне спостереження. І наше завдання – охопити більше людей тестуванням, діагностикою на ВІЛ, здійснювати профілактичні заходи та надавати необхідну допомогу хворим. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у Нью-Йорку під час міжнародної конференції щодо боротьби зі СНІДом Fast-Track Cities: Ending The AIDS Epidemic.

«І я дуже вдячний глобальному координатору програми США з ВІЛ/СНІДу, послу Деборі Біркс, яка заявила про своє бажання додатково виділити Києву 1,6 млн доларів від програми «Пепфар» для ВІЛ-програм на наступний рік. Це буде значною підтримкою для покращення надання послуг ВІЛ-інфікованим та дозволить наблизитись до цілей ЮНЕЙДС 90-90-90 в рамках Fast-Track Cities», – підкреслив Віталій Кличко.

Під час конференції мер Києва зустрівся з заступником Генерального секретаря ООН із питань боротьби зі СНІДом Мішелем Сідібе та запропонував йому розповсюдити програму Fast-Track Cities, яка є ініціативою мерів світових міст, і на інші міста України.

Також відбулася зустріч Віталія Кличка з мером Нью-Йорка Біллом де Блазіо. Мер Києва подякував за організацію такої конференції та особливу увагу та допомогу Києву. І запросив мера Нью-Йорка відвідати українську столицю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]