Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Троєщині планують облаштувати індустріальний парк

08 червня 2016 року, 18:33

Міська влада має намір облаштувати на Троєщині індустріальний парк. Як повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс у інтервʼю виданню «Ділова столиця», такий проект планується реалізувати в рамках державно-приватного партнерства.

«Площа парку може бути від 60 до 240 га. Місто надасть землю і, можливо, побудує частину необхідної інфраструктури. Усе інше, включаючи управління майбутнім індустріальним парком і його розвиток, візьме на себе інвестор», – розповів Геннадій Пліс.

За інформацією Геннадія Пліса, наразі проект індустріального парку закладається в проекти детального плану території та Генерального плану столиці. Облаштування парку стане можливим після затвердження цих документів.

Як наголосив перший заступник, у Київраді зареєстровано проект рішення про запровадження державно-приватного партнерства в Києві. Від звичного залучення інвесторів через конкурси воно відрізняється постійною та тривалою співпрацею міста з приватною компанією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]