Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА подбає про безпеку під час Маршу Рівності

08 червня 2016 року, 18:48

Київська міська державна адміністрація подбає про безпеку під час Маршу Рівності. Про це під час наради з представниками правоохоронних органів, пожежної охорони та медичної допомоги заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Ми маємо докласти всіх зусиль, аби захід пройшов мирно. Саме для цього ми зібрали представників всіх задіяних структур, аби обговорити координацію. І всі вони запевнили, що повністю готові забезпечити порядок.  Якщо для координування дій потрібні будуть додаткові зустрічі та наради – ми проведемо їх», - сказав перший заступник голови КМДА.

Він закликав киян та гостей міста бути толерантними, поважати один одного та утриматися від проявів агресії.

 «Це наш тест на людяність. Київ - столиця, яка прагне до рівності і вбачає пріоритетом європейський розвиток, і ми маємо можливість засвідчити це», – підкреслив Геннадій Пліс.

Нагадаємо, що Марш Рівності відбудеться у Києві 12 червня, захід стартує о 10 ранку від головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У заході візьмуть участь представники дипломатичних місій, активісти, громадськість. Під час заходу можливе тимчасове обмеження руху автотранспорту, додатково працюватимуть бригади поліції, Національної гвардії, пожежної охорони і карети швидкої.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]