Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

17 червня в парку Пуща-Водиця відкривається перший Міжнародний симпозіум дерев’яної скульптури «Відродження»

13 червня 2016 року, 12:04

17 червня о 12:00 у парку Пуща-Водиця відкриється перший Міжнародний симпозіум дерев’яної скульптури «Відродження».

Відомі митці впродовж 10 днів працюватимуть над скульптурами у парку та спілкуватимуться з гостями. Виготовлені під час Симпозіуму скульптури як приклади сучасного мистецтва світового рівня, будуть встановлені у Пущі-Водиці. Симпозіум допоможе привернути увагу скульпторів до використання у своїх жанрових і стилістичних пошуках екологічних матеріалів та надасть можливість для студентів набути досвіду у досвідчених колег.

У день урочистого закриття Симпозіуму, 26 червня, о 12:00 студенти Інститут ім. М. Бойчука проводитимуть художні майстер-класи, а о 15:00 планується урочисте закриття Симпозіуму з врученням подяк і призів учасникам та концертною програмою.

Захід відбуватиметься на території Пущі-Водиці щороку з залученням митців із різних країн та використанням різних природних матеріалів.

Організатори заходу: Громадська Організація «Наша Пуща-Водиця» та Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука.

Адреса проведення заходу: м. Київ, Оболонський район, Пуща-Водиця, вул. Ф. Максименка, 28.

Координатор роботи ЗМІ: Коваль Світлана, (067) 693-30-07, [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]