Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці мають оприлюднити повний перелік усіх законних і незаконних автогазозаправних пунктів

16 червня 2016 року, 7:40

Антикорупційна рада при Київському міському голові запропонувала Віталію Кличку дати доручення КМДА оприлюднити повний перелік автогазозаправних пунктів (АГЗП) у Києві. Відповідні рекомендації, які було підтримано, озвучив під час засідання Антикорупційної ради Андрій Мирошніченко.

«Антикорупційна рада запропонувала Київському міському голові надати доручення відповідним структурним підрозділам КМДА щодо оприлюднення та постійного оновлення повного переліку АГЗП, які мають дозволи на розміщення, та повного переліку АГЗП, що встановлені без дозволів», – заявив член Антикорупційної ради при Київському міському голові Андрій Мирошніченко.

Серед інших пропозицій Антикорупційної ради, наданих Київському міському голові:

• переглянути процедуру виявлення та здійснення демонтажу встановлених без наявності дозвільної документації АГЗП, забезпечивши її прозорість та унеможливлення вибіркового підходу;

• звернути увагу на те, що у діяльності незаконно встановлених АГЗП мають місце порушення норм податкового та трудового законодавства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]