Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив премії Київського міського голови талановитій молоді столиці

30 червня 2016 року, 17:13

Мер Києва Віталій Кличко вручив премії міського голови талановитій молоді столиці – відзнаки та грошові премії отримали близько сотні науковців, викладачів, спортсменів, лідерів громадського сектору, студентів та учнів міста.

«Сьогодні ми відзначаємо талановиту молодь столиці і вперше вручаємо премію Київського міського голови за особливі досягнення в науці, творчості та за внесок у розвиток молодіжного руху», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що відзнака та грошова премія у 3 тисячі гривень стане мотивацією для того, аби молодь міста розуміла: все, що вони роблять – затребувано у сучасній європейській столиці.

«Ми підтримуємо нашу молодь і, сподіваюся, це стане мотивацією для того, аби молоді люди ставили перед собою нові цілі і досягали своєї мети. Адже саме від нашої молоді залежить і майбутнє міста, і майбутнє країни», – підкреслив міський голова.

Віталій Кличко також висловив сподівання, що наступного року міська влада збільшить розмір грошової премії для талановитої молоді.

Премії та дипломи Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці отримали науковці, викладачі, студенти та учні міських навчальних закладів, а також спортсмени, представники творчих професій, активісти молодіжних громадських організацій міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]