Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ планує залучати експертів зі Словенії до роботи Офісу реформ

04 липня 2016 року, 17:07

Київ планує залучати експертів зі Словенії до роботи Офісу реформ.Відповідні домовленості були досягнуті під час зустрічі заступника голови КМДА Олексія Резнікова з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Словенія в Україні Наташею Прах.

Під час зустрічі Олексій Резніков запропонував залучати за підтримки Київської міської державної адміністрації словенських експертів, проект-менеджерів та фахівців до роботи Офісу реформ. Також заступник голови КМДА висловив зацікавленість у залученні словенських інвестиції до Києва.

Крім того, Олексій Резніков запропонував гостям посилити співпрацю у туристичній сфері. Він певен, що співпраця в цьому напрямку буде корисною для обох сторін, оскільки Словенія та Україна географічно близькі держави та мають багато спільного. Заступник голови КМДА зауважив, що актуальним наразі є промоція туризму між Києвом і Словенією.

У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Словенія в Україні Наташа Прах поінформувала учасників зустрічі про своє завдання в Україні, а саме: налагодження співпраці між Словенією та Україною у культурній та економічній сферах.

Також Олексій Резніков запропонував словенським кіномитцям узяти участь у 46 кінофестивалі «Молодість», який у жовтні відбудеться в Києві.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]