Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вулицю Вадима Гетьмана капітально відремонтують вперше за 54 роки

18 липня 2016 року, 18:00

У середу, 20 липня, розпочнеться капітальний ремонт однієї з найнавантаженіших магістралей столиці – вулиці Вадима Гетьмана, повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор». За її даними, загальна площа ремонту складе 70,7 тис. кв. м, а весь комплекс робіт планується завершити до 30 вересня.

У рамках капітального ремонту планується влаштування двошарового асфальтобетонного покриття проїжджої частини (зокрема, верхнього шару із покращеного матеріалу – полімерасфальтобетону), облаштування тротуарів, заміна люків оглядових колодязів, встановлення зливоприймачів та гранітних бортових каменів. На проїжджій частині вулиці буде прокладено колесовідбійну стрічку, нанесено дорожню розмітку, здійснено благоустрій та озеленення прилеглої території.  

 «Київавтодор» звертає увагу водіїв, що під час проведення ремонтних робіт на вулиці Вадима Гетьмана буде частково обмежено рух автотранспорту в місці виконання робіт.

У комунальній корпорації просять із розумінням поставитись до тимчасових незручностей та під час проведення ремонтних робіт обирати, за можливості, інші маршрути руху.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]