Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Кловському узвозі відновлять роботу бюветного комплексу

19 липня 2016 року, 16:40

На Кловському узвозі, 7 буде влаштовано нову артезіанську свердловину малої продуктивності. Вона забезпечить якісною питною водою мешканців Печерського району. Відповідне розпорядження КМДА, враховуючи звернення місцевих мешканців, підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Нова свердловина дасть змогу відновити роботу бюветного комплексу, який тривалий час не функціонує у зв’язку з відмовою у водопостачанні приватного власника свердловини.

Замовником будівництва визначено спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд», яке має визначити проектну та підрядну будівельні організації для здійснення робіт.

Вартість буде визначено після розробки проектно-кошторисної документації та проходження державної експертизи. Фінансування відбуватиметься в рамках Програми економічного та соціального розвитку Києва на 2016 та наступні роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]