Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ відзначає День українського національного прапору

22 липня 2016 року, 14:50

Сьогодні у Києві відбулись урочистості до Дня українського національного прапору. Саме біля будівлі Київської міської державної адміністрації та Київради 24 липня 1990 року – ще за 13 місяців до офіційного проголошення незалежності нашої країни – вперше підняли на флагштоці жовто-блакитний прапор. З нагоди свята у Колонній залі зустрілись безпосередні учасники і очевидці тих переломних подій, депутати Київської міської ради різних скликань, громадські діячі.

 «Цей день лишився в нашій памʼяті як день великої перемоги… І тисячі киян, які прийшли тоді до Київради, були гарантом вірності нашого рішення», – наголосив тодішній виконувач обов’язків голови Київради Олександр Мосіюк.

Присутні хвилиною мовчання вшанували памʼять тих, хто вже останнім часом загинув за незалежність України і згадали тих, хто продовжує боротись за те, щоб національний прапор знов повернувся на всю територію нашої держави. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]