Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми збільшили фінансування на ремонт доріг у столиці до 1 млрд 52 млн грн. І робимо в Києві дороги європейської якості»

22 липня 2016 року, 20:46

Наше завдання - зробити Київ містом, у якому дороги - європейської якості. І ми над цим працюємо. Цього року збільшили фінансування на ремонт доріг у столиці до 1 млрд 52 млн грн. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Цього року ми збільшили фінансування на ремонт доріг до 1 млрд 52 млн грн. Ми планували капітально відремонтувати 44 дороги. Але, отримавши перевищення надходжень до бюджету, збільшили фінансування на ремонт доріг і, відповідно, - кількість оновлених доріг. До кінця року ми відремонтуємо у столиці дорожнє покриття на  51-й вулиці. «Київавтодор» дає гарантію якості – мінімум 5 років», - зазначив Віталій Кличко.

Мер також зауважив, що у середині серпня «Київавтодор» почне капітальний ремонт на Одеській площі.

«Я був з перевіркою  на Одеському шляхопроводі. Наше завдання - здійснити реконструкцію, зробити пішохідні переходи, щоби був проїзд без світлофорів, що дозволить водіям набагато швидше пересуватися містом, - це додатковий комфорт і менше забруднення повітря», - підкреслив Київський міський голова.  

Він також зазначив, що цього року у Києві відремонтують і 188 міжквартальних проїздів.

«Ми намагаємося ремонтувати якомога швидше, але велика кількість доріг у дуже поганому стані. Водночас, ми набираємо темпи, наповнюємо бюджет, ми закуповуємо  сучасну техніку. Наше завдання - зробити наше місто містом з європейською якістю доріг. І ми це зробимо!» – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столична влада планує запустити систему зважування великих транспортних засобів на в’їзді до Києва, оскільки перевантажені вантажівки розбивають столичні дороги. 

«Це велике навантаження для транспортної інфраструктури  Києва», - підкреслив Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]