Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створили спеціальну робочу групу з питань тарифів на житлово-комунальні послуги

25 липня 2016 року, 16:35

У столиці створено робочу групу з розгляду проблемних питань зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Відповідне розпорядження підписане 22 липня.

Робочу групу створено за дорученням Київського міського голови Віталія Кличка. До її складу увійшли представники п’яти депутатських фракцій Київради, представники Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту соціальної політики КМДА.

До роботи також планується залучити представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальної інфраструктури та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

За словами заступника голови КМДА та голови робочої групи Петра Пантелеєва, основним завданням стане захист прав та інтересів киян в умовах зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Також йтиметься про напрацювання пропозицій щодо механізму виконання мораторію на підвищення тарифів, прийнятого Київрадою 7 липня 2016 року.

«До складу робочої групи увійшли представники усіх депутатських фракцій, представлених у Київраді. Оскільки ми повинні консолідувати зусилля для вирішення однієї з найгостріших проблем для киян – зростання тарифів. Як виконавчий орган Київради, ми готові врахувати й опрацювати пропозиції усіх політичних сил та розробити реальний план дій щодо тарифів на комунальні послуги. Сподіваємося, що в рамках робочої групи ми забезпечимо детальний аналіз питання ціноутворення та ефективні кроки до зниження фінансового навантаження на мешканців столиці після липневого підвищення цін на гарячу воду та опалення», – пояснив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]