Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає киян до толерантності та докладає всіх зусиль, щоб масові заходи у столиці проходили мирно

26 липня 2016 року, 11:16

Київська міська влада закликає мешканців та гостей столиці з розумінням поставитися до учасників масових заходів, які проходять цими днями у місті, проявити толерантність та стриманість. Про це сказав перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Він наголосив, що обмеження чи заборона руху автотранспорту деякими вулицями Києва 27 липня передусім покликані забезпечити громадський порядок та безпеку як учасників масових заходів, так і киян, що пересуваються містом.

«Я закликаю не виїжджати без нагальної потреби у центр Києва цього дня, адже для нашої з вами безпеки значна його частина буде обмежена або закрита для пересування автотранспорту, у тому числі громадського, – коментує перший заступник голови КМДА. – Ми робимо це заради вашої ж безпеки».

Геннадій Пліс звертається до мешканців столиці з переконливим проханням проявити розуміння та мудрість, не реагувати на можливі провокації та не створювати їх.

«Ми прагнемо до інтеграції із цивілізованим європейським суспільством, до високої культури та толерантності. Такі масові заходи, заплановані на 27-28 липня у Києві, – це ще один своєрідний тест на готовність стати повноправним членом європейської спільноти. І ми маємо його пройти», – переконаний Геннадій Пліс.

Він вірить, що Київ вкотре доведе – столиця є справді динамічним, сучасним і приязним до кожного містом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]