Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 липня передбачені перекриття руху транспорту у Києві. Просимо без нагальної потреби не користуватися приватним авто

26 липня 2016 року, 11:47

У зв’язку з проведенням заходів із відзначення у 2016 році Дня хрещення Київської Русі-України 27 та 28 липня у місті планується запровадити тимчасове обмеження або заборону руху транспорту на деяких вулицях.

Так, буде заборонено рух усіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 17:00 на вул. Трьохсвятительській (на відрізку від Михайлівської площі до Європейської площі), вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирським узвозом (на відрізку від Поштової площі до Європейської площі), на Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), на вул. Михайла Грушевського (на відрізку від вул. Шовковичної до Європейської площі).

У разі необхідності буде обмежено або заборонено рух усіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 13:00 на вул. Вербицького, 3-Г, вул. Декабристів, проспекті Миколи Бажана, Південному мосту, Дніпровському узвозі, алеї Героїв Крут, площі Слави, вул. Івана Мазепи, вул. Михайла Грушевського, Європейській площі, а також на вул. Чорнобильській, просп. Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, вул. Володимирській, пров. Володимирському, Михайлівській площі.

Важливо зазначити, що у разі необхідності також буде закрито на вихід станцію київського метрополітену «Арсенальна» 27 липня 2016 року з 13:00 до 20:00.

Крім того, буде внесено зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування. А також заборонено паркування транспортних засобів у місцях проведення заходів.

Міська влада звертається до киян з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, покликаних забезпечити громадський порядок та безпеку, а також просить киян за можливості обмежити пересування містом у цей день на власному автотранспорті, оминати маршрути, де передбачені обмеження руху, не їхати до центральної частини міста на приватному авто.

Нагадаємо, 27 та 28 липня у Києві відзначатимуть День хрещення Київської Русі-України. На ці дні заплановані масові заходи у центральній частині міста, зокрема, хресні ходи Київської митрополії УПЦ та Української Православної Церкви Київського Патріархату, а також молебні на Володимирській гірці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]