Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада в межах компетенції відпрацювала всі важливі моменти і сподівається, що наступні два дні пройдуть спокійно – Геннадій Пліс

26 липня 2016 року, 15:25

Мерія скоординувала свою роботу з усіма службами, які задіяні у організації безпечного проведення масових заходів з нагоди Дня хрещення Київської Русі-України. Про це заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він підкреслив, що столична влада в межах своєї компетенції провели низку зустрічей із представниками профільних служб та відомств і відпрацювала всі важливі моменти і сподівається, що наступні два дні у місті пройдуть спокійно.

Перший заступник голови КМДА нагадав, що згідно з розпорядженням про проведення масових заходів, районні підрозділи Департаменту промисловості та розвитку підприємництва зобов’язані проконтролювати, щоб у місцях проведення масових заходів не продавалися алкогольні та слабоалкогольні напої.

«Я сподіваюсь, ми не матимемо з цим проблем, адже заборона продажу таких напоїв – це суттєвий захід безпеки. І тому я прошу профільний Департамент максимально відповідально поставитися до цього питання», – наголосив Геннадій Пліс. Він ще раз закликав киян і гостей міста до порозуміння та толерантного ставлення.

Зазначимо, що у свою чергу міська влада традиційно під час проведення масових заходів забезпечить чергування рятувальників, а також карет швидкої медичної допомоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]