Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 липня в кінотеатрах «Флоренція» і «Лейпциг» відбудуться благодійні кінопокази

26 липня 2016 року, 16:15

27 липня в комунальних кінотеатрах Києва «Флоренція» і «Лейпциг» відбуватимуться благодійні покази мультфільму «Льодовиковий період: Курс на зіткнення». Як повідомляє Департамент культури КМДА, всі кошти, зібрані від продажу квитків, будуть перераховані в Український фонд допомоги.

 «Мережа комунальних кінотеатрів Києва бере участь у благодійних акціях, проводить безкоштовні сеанси для дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, надає багато інших пільг. Насправді ми не робимо нічого неможливого. Все це може робити кожна компанія, підприємство, бізнесмен чи громадянин. Головне – бажання», – розповів директор комунального підприємства «Київкінофільм» Денис Хомич.

Покази у «Флоренції» та «Лейпцигу» стануть відкриттям проекту Українського фонду допомоги «Дні добра» у столиці. Впродовж одного дня різні кінотеатри столиці працюватимуть у звичному режимі, проте дохід, отриманий в цей день, йтиме на оплату лікування маленьких підопічних фонду.

Детальніше про фонд можна дізнатись за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]