Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через погодні умови буде обмежено в’їзд у місто для вантажного транспорту та рух у центрі міста

27 липня 2016 року, 20:16

У Києві спостерігається накопичення шкідливих домішок у приземному шарі повітря через несприятливі метеорологічні умови (спекотний характер погоди, слабкий вітер у приземному шарі). За прогнозом Українського гідрометцентру, такі погодні умови триватимуть до 31 липня.

Для зменшення накопичення шкідливих речовин в повітрі у столиці буде обмежено рух автотранспорту на центральних вулицях, а також обмежено в’їзд вантажного транспорту на територію міста.

КК «Київавтодор» та комунальні служби районів забезпечують щоденний полив автошляхів, прибудинкових територій і зелених зон, з особливою увагою до зон з перевищенням гранично допустимих норм шкідливих речовин.

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві рекомендує людям похилого віку і дітям за можливості обмежити перебування на відкритому повітрі у денні години. Під час підвищеної сонячної активності (з 12:00 до 15:00) рекомендується утриматися від прогулянок та відпочинку на пляжі.

У щоденному режимі проводяться дослідження атмосферного повітря на сельбищній території: об’єктах житлового фонду, громадських будівлях та спорудах, установах соціального, культурного та побутового призначення. Дослідження проводяться Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві та Державною установою «Київський міський лабораторний центр МОЗ України».

Станом на 27.07.2016 р., рівень забруднення атмосферного повітря перевищив граничнодопустимий. Це, зокрема, спостерігається на вул. Щербакова, проспекті Оболонському, вул. Межигірській і вул. Краківській.

За даними постів спостереження Центральної геофізичної обсерваторії від 27.07.2016 р., високий рівень забруднення також спостерігається в районі площ Бессарабської, Перемоги Московської, вулиць Довженка, Попудренка, Каунаської; проспектів Перемоги, Оболонського; бульварах Л. Українки та Науки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]