Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги пасажирів! Тимчасові зміни у роботі транспорту на час проведення ремонтних робіт на вул. Амвросія Бучми (схеми)

29 липня 2016 року, 19:47

31 липня з 7:00 до 20:00 у зв’язку з проведенням робіт з асфальтування на вул. Амвросія Бучми внесено зміни у роботу наземного громадського транспорту, а саме – автобусів маршрутів №№ 49, 87, 95.

Рух автобусів маршруту № 49 буде організовано через вул. Березняківську та вул. Івана Миколайчука, без заїзду на вул. Амвросія Бучми.

Рух автобусів маршруту № 87 в напрямку станції метро «Лівобережна» буде організовано через просп. Павла Тичини та вул. Березняківську, без заїзду на вул. Амвросія Бучми та вул. Івана Миколайчука.

Рух автобусів маршруту № 95 в напрямку станції метро «Лівобережна» буде організовано через просп. Павла Тичини, вул. Березняківську та вул. Івана Миколайчука, без заїзду на вул. Амвросія Бучми.

Ознайомитись з розкладами руху громадського наземного транспорту можна на сайті «Київпастрансу» у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]