Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв представив нового керівника «Київзеленбуду»

01 серпня 2016 року, 16:55

1 серпня 2016 року заступник голови КМДА Петро Пантелеєв офіційно представив керівному складу КО «Київзеленбуд» і співробітникам об’єднання нового керівника Наконечного Михайла.

Відповідне розпорядження про виконання обов’язків підписав мер столиці Віталій Кличко 13 липня 2016 року за № 679. Петро Пантелеєв під час представлення окреслив нові концептуальні підходи в управлінні зеленим господарством, наголосив на необхідності злагодженої командної роботи та чіткому визначенні пріоритетів.

«Підприємство повинне у своїй роботі, в першу чергу, орієнтуватися на потреби й запити мешканців міста. Очевидно, що більшість киян прагнуть жити в місті, де кількість парків та скверів збільшується, вони стають комфортними для усіх, незалежно від віку. Цього року планується провести капремонт 60 зелених зон, розпочати будівництво поливальних систем. Я переконаний, що з новим керівником ці плани будуть успішно реалізовані, а результати роботи трудівників «Київзеленбуду» – достойно оцінені», – зауважив Петро Пантелеєв.

У свою чергу, Михайло Наконечний подякував за довіру, поставив нові задачі директорам КП УЗНів із впевненістю в досягненні плідних результатів для громади міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]