Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі капітально відремонтують стадіон школи № 81

03 серпня 2016 року, 14:17

На проспекті Павла Тичини, 22-А у Дніпровському районі капітально відремонтують стадіон середньої загальноосвітньої школи № 81. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» визначено замовником робіт. Воно має забезпечити розроблення та затвердження проектної документації, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання ремонту.

Фінансування зазначених робіт буде здійснюватися в межах показників, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2016 рік. Кошти на проведення ремонту передбачено в бюджеті міста Києва у галузі «Освіта».

Крім того, Департаменту будівництва та житлового забезпечення доручено надати інвестиційні пропозиції для включення робіт до програм економічного і соціального розвитку Києва на 2017 та інші роки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]