Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві припинено діяльність двох нелегальних газових заправок

09 серпня 2016 року, 12:04

Оперативними співробітниками Головного управління ДФС у м. Києві спільно з працівниками Національної поліції та прокуратури припинено незаконну діяльність двох газових автозаправок.

Проти порушників відкрито кримінальне провадження одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України, в ході якого було встановлено, що на території двох АЗС тривала роздрібна реалізація паливно-мастильних матеріалів з порушенням вимог чинного законодавства. Зокрема, були встановлені факти самоуправства, порушення правил безпеки при проведенні небезпечних робіт, самовільного захоплення земельних ділянок та незаконного будівництва.

У результаті проведення двох обшуків вилучено 11 тисяч літрів скрапленого газу та газові заправні модулі загальною вартістю понад мільйон гривень. Слідчі дії тривають.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]