Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні рятувальники отримали чотири нові пожежні автомобілі європейського зразка

22 серпня 2016 року, 16:19

 

22 серпня на території 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини столичні рятувальники отримали 4 пожежно-рятувальних автомобілі на базі шасі MAN. Церемонія передачі відбулася за участю заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, заступника Голови ДСНС України Руслана Білошицького, начальника ГУ ДСНС України у м. Києві Андрія Ватоліна.

Автівки є більш потужними, але у 2-3 рази економніші в споживанні пального порівняно з існуючими пожежними авто, якими сьогодні користуються столичні рятувальники.

«У наші, без перебільшення, буремні часи питання безпеки громадян є ключовою. І для Києва оновлення парку аварійно-рятувальної техніки – ще один крок на шляху до глобального технічного переоснащення служб порятунку. Це можливість для наших рятувальників, які щодня ризикують життям, ліквідуючи пожежі й завали, наслідки стихійного лиха, працювати в більш надійних та комфортних умовах», – зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Вручаючи ключі від нових автомобілів, Руслан Білошицький зазначив, що порівняно з автоцистернами застарілого зразка, ці автомобілі є більш ніж удвічі економнішими у витратах пального. Пожежні автомобілі відповідають усім сучасним вимогам і сприятимуть посиленню готовності столичних підрозділів ДСНС до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]